Puolueellinen näkemys turvallisen verkko-ostamisen vinkeistä – yhteistyö turvallisten lääkkeiden kanssa

Yksinkertaisempi pääsy kirjoitettuihin tuotetietoihin ja suosituksiin resursseihin sen lisäksi, mitä tavallisesti löydät tyypillisistä myymälän etuapteekeista. Mahdollisuus ostaa esineitä sekä keskustella farmakologin kanssa kodin yksityisyydessä. Verkkolääkkeiden ostaminen väittää myös säästävän kuluttajien rahaa. Joskus tämä pitää paikkansa.

Suuri osa heistä tarjoaa palveluja erektiohäiriöiden, kaljuuntumisen tai jopa tehokkaan laihtumisen lääkkeiden tarjoamiseksi. Toiset, jotka sijaitsevat kansainvälisissä maissa, takaavat määrättyjen lääkkeiden saatavuuden edullisempaan hintaan kuin Yhdysvalloissa. Nämä lääkkeet voivat olla tosiasiallisesti erilaisia ​​kuin YHDYSVALLOISSA sallitut tai jopa niiden vanhentumisajat.

Onko uusi sääntely varmasti lisäävät virheitä Internet-huumeiden myymälöissä, jää nähtäväksi. Valtion terveydenhuollon paneelit hoitavat terveydenhuollon käytäntöjä, kun taas valtion apteekkilautakunnat valvovat apteekkistrategiaa. FDA ja Federal Profession Payment varmistavat, että lääkkeiden myyjät dekriminalisoivat, kliinisesti vahvistetut väitteet tuotteistaan. Paljon muita organisaatioita, mukaan lukien YHDYSVALTO.

Posti, noudata lääketuotteiden lähetystä koskevia lakeja. FDA hallinnoi lääkkeiden suojausta, suorituskykyä ja valmistusta. Samoin se ohjaa osaa suosittelumenettelystä. Terveystuotteiden online-myynnin hallinta on itse asiassa vielä melko uutta. Mutta FDA on todella reagoinut tehokkaasti kiellettyihin verkkosivustoihin.

Apteekki on todella sertifioitu tarjoamaan määrättyjä lääkkeitä sen kunnon vuoksi, jossa se toimii. Se on lisäksi akkreditoitu ja niissä olosuhteissa, joihin se markkinoi, jos todellakin tarvitaan valtion ulkopuolinen todistus. Profiilin luomisen jälkeen sinun tulee lähettää voimassa oleva lääkemääräys. Lääkäri voi soittaa siihen.

Jotkut online-apteekit lähettävät tuotteita, jotka tulevat pääpaikasta. Toisten avulla voit valita reseptin paikallisesta huumekaupasta. Reseptilääkkeet https://miestenapteekki.com/ toimitetaan usein nopeasti, yleensä ilman toimitusmaksua. Lukuisat Internet-sivustot tarjoavat lisämaksua varmasti yhdessä yössä. Internet-sivustoilla on yleensä tapa kysyä farmakologilta tiedusteluja joko sähköpostitse tai jopa maksuttomana summana.

NABP voidaan yhdistää numeroon (847) 391-4406 tai verkossa osoitteessa nabp.pharmacy. Älä osta verkkosivustoilta, jotka antavat ehdottaa määrättyä lääkitystä ensimmäistä mahdollisuutta varten ilman ruumiintutkimusta, tarjoavat reseptilääkkeitä ilman reseptiä tai tarjoavat lääkkeitä, joita ei todellakaan ole hyväksytty FDA: n kautta. Pidä etäällä verkkosivustoista, jotka eivät tarjoa pääsyä rekisteröityneelle farmakologille kysymysten ratkaisemiseksi.

Älä anna USA: n sopimusta ja puhelinvaihtoehtoa, jos sinulla on huolta. Ole varovainen Internet-sivustoissa, joissa mainostetaan uutta hoitoa vakavaan ongelmaan tai helppoa taikaa luotiin monenlaisiin terveysongelmiin. Varo verkkosivustoja, jotka käyttävät vaikuttavan kuulostavia termejä piilottaakseen pulan suuresta tieteellisestä tutkimuksesta.

Huhuttu Buzz Fda: Varokaa reseptilääkkeiden ostamista verkossa – Abc News

Älä käytä Internet-sivustoja, jotka sisältävät dokumentoimattomia skenaarioita, jotka osoittavat uskomattomia tuloksia. Keskustele terveydenhuollon asiantuntijan kanssa, ennen kuin käytät minkäänlaista lääkettä ensimmäiseen tilaisuuteen. Jos luulet sivuston olevan todella laiton, voit ilmoittaa sen helposti FDA: lle verkossa osoitteessa FDA.gov.

On tärkeää olla erityisen varovainen, kun lääkkeitä hankitaan verkosta, varsinkin jos lääkitystä on todella saatavana vain apteekista. Jos saat lääkkeitä verkosta, saatat saattaa itse lääkkeitäsi vakavan vaaran uhalla. Monet verkkolääkkeitä myyvät verkkosivustot ovat peräisin Ison-Britannian ulkopuolelta, eivätkä ne ole Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisten valvonnassa.